ELNÉZÉSÉT KÉRJÜK, DE ÁRUHÁZUNK IDEIGLENESEN NEM ÜZEMEL!

Hűséges vásárlóink, akik Táblagépet kaptak ajándékba több hónapos vásárlásaik után:


Gyovai Kitti/Budapest:

"A programot nagyon motiválónak és jónak találom. Mindig pozitív ha az ember a vásárlásain felül nem csak a termékeket kapja meg de közben pontokat gyűjthet amiket később beválthat ajándékokra. Örülök a táblagépnek a megrendeléseimmel is megvoltam elégedve. Plusz kiemelném a folyamatos tájékoztatást és rugalmasságot amit tapasztaltam és külön értékelendő. A táblagépet megkaptam a pontjaim után az ígértek szerint és nagyon örülök neki"

Rusznák Irén/Gárdony


"Nagy élmény a program résztvevőjének lenni, mindenkinek ajánlom, jók a termékek és megéri rendszeresen rendelni, mert mint a fotón is látható az ígért (választható) jutalom valóban megérkezik."Juhász Józsefné/Abony
"A  mai napon megérkezett a csomagom, benne a táblagéppel. Minden rendben volt a szállítással. A táblagép is épségben, gondos csomagolásban érkezett.
Én teljes mértékben megbíztam bennetek, nagyon örültem, hogy minden a várakozásomnak megfelelően alakult.
A tavaly december óta tartó munkakapcsolatunkban látszik, hogy korrekt, megbízható, pontos munkatársai, vezetői vannak a cégnek."

Bubán Istvánné/Leányfalu
"Kapcsolódtam egy programhoz ,mely elfoglaltságot ígért.
EgészségTermékek tovább ajánlásával és saját vásárlásaim után ajándék Táblagépet ígért. A termékek rendben megérkeztek, és azóta is fogyasztom  rendszeresen.
Levélben értesítettek , hogy a jutalom táblagép megérkezik májusban..
Tegnap meg is érkezett. Nagyon örültem, mert még nem volt ilyen modern eszközöm.
Köszönöm a pontos és rendszeres információkat. Mindenkinek ajánlom a cég által felajánlott lehetőségeket. Mindig van meglepetés , akció, tombola.."

 Nagy Emma/Budapest
"Köszönöm szépen, hogy részese lehettem a programnak, igazán nagy öröm volt, mikor megérkezett a táblagép. Valóban ajándék, mert amiket vásároltam, amúgy is megvettem volna. Tudom, hogy még sok örömöm lesz a vásárlások által kapott jutalmakban. A termékek jók és amit megígértek teljesítették! Ajánlom mindenkinek!!"Karácsony György/Karcag
"Köszönő levél!
Úgy gondolom, hogy nagy lehetőségek részesei lehetünk mind annyian akik kapcsolódtunk ehhez az összetett programhoz és sok pozitív meglepetés,élmény részesei lehetünk még, mint a programok egyik részeként jelen esetben az Egészség Termékek program tovább ajánlásával illetve saját vásárlásaim után táblagépet ígért. A termékeket rendben mindig meg kaptam. A termékek jók színvonalasak választékosak a kiszállítás pontosan történik. Az utolsó rendelésemmel együtt az ajándék táblagép is megérkezett aminek nagyon örültem és ezúttal is köszönöm.
Köszönöm szépen, hogy részese lehetek, a programnak. Mindenkinek ajánlom a cég által felajánlott lehetőségeket. Mindig van meglepetés, akció.
Csatlakozásom óta azt tapasztalom, hogy korrekt, megbízható, pontos munkatársai, vezetői vannak a cégnek.
Kívánom azt, hogy az eltervezett projekteket sikerüljön rendben megvalósítani.
Munkájukhoz kitartást és sok sikert kívánok.
Üdvözlettel,Karácsony György.
Karcag"

 Farkas Imre József/Gellénháza
"Megnyerték tetszésemet a forgalmazott termékek és felkeltette a figyelmemet a plusz ajándék, a táblegép. MIvel a termékek  ízletesek és egészségesek, úgy döntöttem nincs vesztíeni valóm ha még sem kapom meg a táblagépet,  ha rendszeresen rendelek,  annak ellenére  hogy korábban az ilynekkel kapcsolatban esetleg rossz tapasztalatokat hallottam. Nem nagyon hittem abban, hogy elég lesz az ajándék átvételéhez ennyi, de a termékek magukban is megnyerték tetszésemet. De nem csalódtam mert a meghatározott rendelési érték teljesítése után megérkezett a tablet részemre. MIndekinek csak ajánlani tudom,hogy résztvegyen a programban, hisz látható hogy működik."


Az új Jutalom Programunk az alábbi webáruházaikban érhető el:

- konyvkinalata.hu
- parfumkinalata.hu